Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spicy pitachips met pesto-hummusdip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spicy pitachips met pesto-hummusdip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer 4 pitabroodjes overlangs en snijd ze elk in 6 puntjes.
Stap 2
Verdeel ze over de bakplaat. Besprenkel met 3 el olijfolie en bestrooi met ¼ tl chilipoeder en zout naar smaak.
Stap 3
Rooster de pitachips in het midden van de oven in ca. 12 min. goudgeel en krokant.
Stap 4
Roer intussen 2-3 el verse pesto in een mooie swirl door 1 bakje hummus (200 g). Serveer de chips met de hummus en een glas rosé.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie336 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten31 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd2 g
