Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Speculoostaart met kruidnoten en sintkopjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Speculoostaart met kruidnoten en sintkopjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de bodem van de taart volgens de aanwijzing op de verpakking met de eieren. Verdeel het beslag over de bodem van de taartvorm en plaats 30 minuten in de oven, tot goudbruin en gaar. Laat de biscuitbodem 1 uur afkoelen. Snijd de bovenkant van de biscuitbodem zodat deze recht is.
Stap 2
Bereid intussen de banketbakkersroom volgens de aanwijzing op de verpakking met de melk. Spatel de speculoospasta door de banketbakkersroom.
Stap 3
Schep de banketbakkersroom in een spuitzak. Spuit toefjes banketbakkersroom op de biscuitbodem. Heb je geen spuitzak? Schep de room dan met een lepel op de slof.
Stap 4
Garneer met de sintkopjes en het strooigoed.