Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Speculaas-pindakaaskoekjes met choco-drizzle
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Speculaas-pindakaaskoekjes met choco-drizzle
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Roer de pindakaas met de rietsuiker glad. Voeg het ei en vanille-aroma toe en roer weer glad.
Stap 2
Voeg de speculaaskruiden en de baking soda toe en roer tot alles goed gemengd is.
Stap 3
Rol 12 balletjes van het koekjes- deeg en druk ze een beetje plat. Leg op de bakplaat en bak de koekjes 8-10 minuten in de oven. Laat afkoelen. Smelt de melkchocolade en zigzag met een theelepel in strepen over de koekjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie525 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten34 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd7 g