Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Speculaagjes dessert
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Speculaagjes dessert
Stap 1
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Doe in een spuitzak met kartelmond en houd tot gebruik koel.
Stap 2
Klop de monchou zacht en luchtig los en spatel de karamelvla erdoor. Verkruimel de speculaasjes.
Stap 3
Verdeel de helft van het vlamengsel over 4 dessertglaasjes en lepel er de helft van de karamelsaus op.
Stap 4
Spuit er een laagje slagroom op en verdeel de helft van de speculaasjes erover.
Stap 5
Herhaal de laagjes karamelvla en speculaasjes en eindig met een mooie toef slagroom.
Stap 6
Besprenkel met de rest van de karamelsaus en versier met Schuddebuikjes.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak met kartelmond
Voedingswaarden
- Energie567 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten36 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd27 g