Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met vegaballetjes in tomatensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met vegaballetjes in tomatensaus
Stap 1
Snijd de paprika's in repen. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op een hoge stand. Voeg 400 g vegetarische balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de passata toe en verwarm 10 min. op een lage stand.
Stap 2
Kook intussen de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, vang wat kookwater op en meng de pasta met 1/3 van de kaas door de saus. Voeg eventueel wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie600 kcal
- Eiwit34 g
- Koolhydraten73 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd6 g