Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten
Stap 1
Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Laat de bevroren spinazie smelten in de pan en voeg de roomkaas en tomaatjes toe.
Stap 2
Verhit de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Giet de spaghetti af en roer door het spinazie-roomkaasmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en pijnboompitten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie770 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten97 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd17 g