Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met knapperig spek en pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met knapperig spek en pesto
Stap 1
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Snijd de plakjes ontbijtspek in reepjes en bak ze uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn.
Stap 2
Maal intussen met een staafmixer of keukenmachine de knoflook, pijnboompitten, basilicum en olie tot een fijne pesto. Schep de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Kook de spaghetti beetgaar. Roer er een schep pesto doorheen en serveer met wat knapperig spek.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie890 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten58 g
- Vet62 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
