Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met kip en spruiten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met kip en spruiten
Stap 1
Snijd de onderkant van de spruitjes, verwijder de buitenste bladeren en snijd in dunne plakjes.
Stap 2
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes fijn. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode chilipeper en snijd fijn.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de spruiten, rode chilipeper en basilicumsteeltjes 8 minuten. Voeg het kipgehakt en de Italiaanse kruiden toe en bak mee tot het kipgehakt gaar is.
Stap 4
Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Meng de spaghetti en de crème fraiche door de spruiten en het kipgehakt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de spaghetti met kip en spruiten over de borden en garneer met de Parmigiano Reggiano en de basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie850 kcal
- Eiwit56.5 g
- Koolhydraten74.5 g
- Vet33.9 gWaarvan verzadigd17.3 g