Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met grote garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met grote garnalen
Stap 1
Hak de knoflook fijn en ook de rode peper zonder zaadjes. Laat de garnalen ontdooien en snijd de tomaten in stukjes.
Stap 2
Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water in 10-12 minuten beetgaar. Verwarm intussen de olijfolie in een wok en fruit de knoflook met rode peper zachtjes glazig. Schep de wokgarnalen erdoor en roerbak in 4 minuten rondom gaar.
Stap 3
Roer de tomatenblokjes en oregano met wat versgemalen zwarte peper erdoor en bak alles 2-3 minuten.
Stap 4
Voeg een flinke soeplepel pastakookvocht toe. Laat alles nog 4-6 minuten zachtjes sudderen tot de garnalen in een lekkere saus liggen. Laat de spaghetti in een vergiet uitlekken en verdeel over diepe borden. Schep de tomatensaus met garnalen erover. Lekker met een groene salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten59 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd1 g