Spaghetti met groente-bolognese
Ingrediënten
Bereidingswijze Spaghetti met groente-bolognese
Stap 1
Doe de Italiaanse roerbakgroenten in een keukenmachine en maal tot heel kleine stukjes. Verhit de olie in een grote wok of koekenpan en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroenten enkele minuten.
Stap 2
Voeg de bloemkoolrijst toe en roerbak tot de groenten iets geslonken en zacht zijn; circa 5 minuten. Maal intussen de walnoten fijn en voeg toe aan de pan. Roer de oregano, zout en peper erdoor.
Stap 3
Lek de zongedroogde tomaten uit en maal ze met de tomatenblokjes tot een gladde saus in de keukenmachine. Voeg toe aan de pan, breng de saus aan de kook en laat 10 minuten pruttelen. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 4
Roer de saus nogmaals door, voeg toe aan de pasta, hussel goed en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten76 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g