Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met geroosterde tomaten en chorizo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met geroosterde tomaten en chorizo
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Stap 2
Snij de tomaten in vieren en de uien in dunne partjes.
Stap 3
Snij de rode peper in dunne reepjes en de chorizo in dunne plakjes.
Stap 4
Hak de oregano fijn.
Stap 5
Verdeel de tomaten in een braadslede en schep de uipartjes, peperreepjes, chorizoplakjes en oregano erdoor.
Stap 6
Strooi er wat zout en versgemalen zwarte peper over en sprenkel de olijfolie erover.
Stap 7
Schuif de braadslede in de oven en rooster de tomaten 20-25 minuten tot ze zacht zijn en bijna een saus worden, schep ze regelmatig om.
Stap 8
Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
Stap 9
Giet de spaghetti af en verdeel de pasta over warme diepe borden.
Stap 10
Schep de tomaten met chorizo erover.
Stap 11
Rasp de Parmezaanse kaas erboven.
