Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met balletjes in tomatensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met balletjes in tomatensaus
Stap 1
Kneed het gehakt met het ei, de helft van de kaas, zout en peper. Vorm kleine gehaktballetjes ervan.
Stap 2
Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de tomatenblokjes, bouillon en Italiaanse kruiden toe. Schep de gehaktballetjes erdoor en laat ze circa 15 minuten garen in de saus.
Stap 3
Kook intussen de spaghetti beetgaar, giet af en laat uitlekken. Serveer de spaghetti met de tomatensaus met balletjes. Bestrooi met de peterselie en de rest van de kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie865 kcal
- Eiwit50 g
- Koolhydraten82 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd15 g