Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse vispakketjes op de barbecue
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse vispakketjes op de barbecue
Stap 1
Snijd de paprika in dunne reepjes. Meng de ontpitte en in vieren gesneden olijven, in plakjes gesneden knoflook, sherry en de fijngesneden oregano in een kom.
Stap 2
Wrijf de stukken zalm van ongeveer 150 gr in met zout en peper.
Stap 3
Spreid 4 grote stukken aluminiumfolie uit op het werkvlak en verdeel hier de reepjes paprika over. Leg de vis op de paprika en verdeel het olijvenmengsel over de vis.
Stap 4
Leg op elk stukje vis een kwart citroen. Vouw het folie rond de vis omhoog en vouw de pakketjes dicht.
Stap 5
Leg de pakketjes op de barbecue, niet te dicht op het vuur, en laat de zalm in circa 15 minuten gaar worden.