Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse tortilla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse tortilla
Stap 1
Hak de knoflook.
Stap 2
Snijd chorizo en ui in kleine blokjes.
Stap 3
Bak met de helft van de olie aan in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur.
Stap 4
Voeg na 5 minuten de knoflook en aardappels toe, bak nog 5 minuten mee.
Stap 5
Kluts de eieren in een grote kom en maak op smaak met peper en zout.
Stap 6
Voeg het aardappelmengsel toe aan de eieren.
Stap 7
Maak de pan schoon en voeg de overige olie toe, verhit de pan goed.
Stap 8
Bak het eiermengsel aan twee kanten goudbruin in de pan, keren gaat het makkelijkst met behulp van een grote deksel.
Stap 9
Maak een eenvoudige salade van de tomaten en komkommer met wat zout en zwarte peper.
Stap 10
Snijd punten van de tortilla, garneer met de salade.
