Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse rijstsalade met kip en sinaasappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse rijstsalade met kip en sinaasappel
Stap 1
Kook de kipfilet in 10-12 minuten gaar in de kippenbouillon. Giet ze af.
Stap 2
Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes uit de vliesjes.
Stap 3
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg 1 sinaasappelschilletje aan het kookvocht toe. Giet de rijst af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
Stap 4
Schep de kipblokjes, sinaasappelpartjes en bieslook door de rijst.
Stap 5
Meng de ingrediënten voor de dressing. Meng de dressing luchtig door de rijst.
Stap 6
Rooster de noten goudbruin in een koekenpan en strooi ze over het gerecht.
Stap 7
Presenteer er een groene salade bij.
