Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse pinchos
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse pinchos
Stap 1
Meng de cognac door de blauwe kaas. Snijd de ui in flinterdunne halve ringen. Snijd de peterselie fijn. Snijd de paprika in vier repen.
Stap 2
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak 5 minuten. Keer de chorizo en paprika regelmatig.
Stap 3
Snijd het stokbrood in 12 schuine sneetjes. De uiteinden worden niet gebruikt. Beleg vier sneetjes stokbrood met de chorizo, paprika en een garnaal en steek er een prikker door.
Stap 4
Verdeel het blauwe kaasmengsel over vier sneetjes stokbrood, garneer met een gemarineerd tomaatje.
Stap 5
Beleg de rest van de sneetjes stokbrood met de aioli, sardientjes en garneer met de rode ui. Steek er en een prikker door. Bestrooi alle pinchos met de peterselie en serveer.