Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaanse groentestoof met gebakken ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaanse groentestoof met gebakken ei
Stap 1
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op een hoge stand. Voeg de paprika en aubergine toe en bak 6 min. mee. Voeg de courgette en knoflook toe en bak 5 min. mee.
Stap 2
Voeg de tomaat, paprikapoeder en komijn toe. Breng op smaak met zout en/of peper en stoof 10 min. op de middelhoge stand. Roer af en toe.
Stap 3
Verhit intussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren. Rooster het brood.
Stap 4
Bestrooi de eieren met wat paprikapoeder en serveer met de stoof en het brood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten39 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd3 g