Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Soesjestoren met macarons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Soesjestoren met macarons
Stap 1
Kook in een ruime pan water met deksel het blik gecondenseerde melk in 3 uur tot karamel. Keer het blik halverwege. Laat iets afkoelen, open het blik en schep om met een beetje zeezout.
Stap 2
Bedek de bodem van een bord of etagère met een laag slagroomsoesjes en bedruip de bovenkant met wat karamel. Plaats daarop de volgende laag soesjes met karamel en herhaal dit tot er een spitse toren ontstaat. Verdeel tussen de soesjes de macarons.
Stap 3
Bedruip de soesjestoren met de rest van de karamel en bestrooi met een beetje grof zeezout. Knip de takjes rozemarijn in stukjes van 2 cm en steek het groen tussen de soesjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten40 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd10 g