Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle ramen met Japanse wokgroenten en kipfilet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle ramen met Japanse wokgroenten en kipfilet
Stap 1
Snijd de kip in reepjes, schil en rasp de gemberwortel en pers de knoflook. Breng een grote pan water aan de kook en draai het vuur uit. Week de noedels 6 minuten in het hete water. Giet ze af, spoel ze onder de koude kraan en laat uitlekken.
Stap 2
Verhit intussen de sesamolie in een wok. Bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak de reepjes op hoog vuur in 5 minuten rondom bruin. Voeg de gember, knoflook en de kurkuma toe en roerbak 1 minuut mee. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 2 minuten.
Stap 3
Giet de bouillon, kokosmelk en sojasaus erbij, breng aan de kook en laat 5 minuten pruttelen. Roer de noedels erdoor en warm ze nog even mee. Lekker met ringetjes lente-ui eroverheen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie680 kcal
- Eiwit55 g
- Koolhydraten56 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
