Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle pompoencurry met kabeljauwfilet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle pompoencurry met kabeljauwfilet
Stap 1
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de pompoenblokjes 2 minuten. Voeg de groene currypasta toe en bak 2 minuten mee. Blus af met de kokosmelk en roer door. Laat de curry 10 minuten zachtjes doorkoken. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Bak de naanbroden volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd intussen de rode peper in dunne ringen.
Stap 3
Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm en verhit een pan met 2 el olijfolie. Bak de kabeljauwfilet in 5 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Voeg de linzen toe aan de curry en verwarm 2 minuten mee.
Stap 5
Verdeel de curry en de kabeljauw over de borden, garneer met de rode peper en serveer met de naanbroden.