Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle butter chicken
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle butter chicken
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes en halveer de cherrytomaten.
Stap 2
Verwarm de Patak’s butter chicken saus in een pan. Voeg wanneer de saus begint te pruttelen de kipfilet en de gehalveerde cherrytomaten toe. Laat het geheel 15 minuten zachtjes koken.
Stap 3
Kook ondertussen de snijbonen beetgaar en bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof.
Stap 4
Serveer de butter chicken met de basmatirijst en boontjes. Garneer met de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie609 kcal
- Eiwit33.3 g
- Koolhydraten81.5 g
- Vet15.1 gWaarvan verzadigd5.6 g
Trefwoorden
