Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sla-stamppot met bloemkool, yoghurt en ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sla-stamppot met bloemkool, yoghurt en ei
Stap 1
Kook de aardappelen met de bloemkool in water met zout in ca. 15 min. gaar.
Stap 2
Kook intussen de eieren in ca. 5 min. zacht. Spoel ze onder stromend water koud en pel ze voorzichtig.
Stap 3
Giet de aardappelen met de bloemkool af. Stamp ze tot een smeuïge puree. Schep de yoghurt, sla en ¾ van de bosui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de stamppot op 4 borden. Leg de zachtgekookte eieren erop en bestrooi met de rest van de bosuitjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie337 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten47 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd3 g