Sla-bootjes met mihoen en kip
Ingrediënten
Bereidingswijze Sla-bootjes met mihoen en kip
Stap 1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en schep om met ½ el olie.
Stap 2
Halveer de ijsbergsla in de lengte en haal heel voorzichtig de bladeren los. Dit zijn de sla-bootjes. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Stap 3
Snijd de komkommer in blokjes. Klop van de yoghurt, mayonaise, ½ el kerrie en 4 el water een sausje. Breng op smaak met peper en zout. Hak de cashewnoten grof.
Stap 4
Halveer de kipfilets in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Schep om met de rest van de kerrie, peper en zout.
Stap 5
Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de kipreepjes in 8 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Serveer de kip, paprika, komkommer, cashewnoten, mihoen en het sausje in aparte schaaltjes en laat iedereen zijn eigen sla bootje vullen.