Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sinterklaastrifle
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sinterklaastrifle
Stap 1
Laat de mandarijntjes uitlekken. Meng de roomkaas met de speculoospasta. Meng de slagroom met de speculaaskruiden.
Stap 2
Snijd de cake in plakken en verdeel in een enkele laag over de bodem van de schaal. Schep het roomkaasmengsel erop en zet de chocolaatjes rechtop tegen de rand.
Stap 3
Verdeel de mandarijntjes over de roomkaas en schenk de vanillevla erop. Schep de slagroom op de vla en dek de schaal af met vershoudfolie. Zet minimaal 1 uur in de koelkast. Bestrooi voor serveren met de kruidnoten.
Aanvullende benodigdheden
- - glazen schaal
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie744 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten68 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd22 g