Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Singapore noedels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Singapore noedels
Stap 1
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Stap 2
Snijd de bleekselderij in schuine reepjes, de winterpeen in dunne schuine plakken en de bosui in schuine ringetjes. Hak de knoflook en gember fijn.
Stap 3
Verhit de olie in een wok en roerbak de bleekselderij en winterpeen 3 minuten. Voeg de gember, knoflook, kerrie, garnalen en de helft van de bosui toe en roerbak 3 minuten.
Stap 4
Voeg de noedels, sojasaus en sesamolie toe en roerbak 2 minuten. Breng op smaak met peper, verdeel de Singapore noedels over vier borden en garneer met de rest van de bosui.
Stap 5
Lekker met een schijfje limoen.
