Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Scrambled tofu met courgette en brood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Scrambled tofu met courgette en brood
Stap 1
Dep de tofu droog en verkruimel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu met de Italiaanse kruiden 5 min. op een hoge stand. Roer regelmatig. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Neem de pan van de warmtebron, roer 2 el basilicum erdoor en breng op smaak met peper.
Stap 2
Laat afkoelen en verdeel in 2 porties. Bewaar tot 2 dagen afgedekt in de koelkast. Serveer elke portie op kamertemperatuur op een broodje belegd met 1 in plakken gesneden tomaat en bestrooid met de rest van de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie442 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten36 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd3 g