Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Scones met advocaat en bramencoulis
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Scones met advocaat en bramencoulis
Stap 1
Verwarm een steelpan met de bramen, de suiker, vanillesuiker, 1 takje tijm en 3 el water tot het fruit zacht is en de suiker opgelost. Prak de bramen met een vork fijn en druk met de bolle kant van een houten lepel door een bolzeef. Vang de gladde coulis op.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de scones af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop met een garde in een ruime kom de mascarpone glad met de advocaat en de poedersuiker.
Stap 3
Snijd de scones open en vul met een lepel advocaat-mascarpone en een schep bramen coulis. Dek af met de bovenkant van de scone. Serveer met een salade van rood fruit met tijm, bestrooi met poedersuiker en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - Bolzeef
- - handmixer
Voedingswaarden
- Energie713 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten79 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd21 g
