Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Schnitzel met pestosaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Schnitzel met pestosaus
Stap 1
Sla de schnitzels iets platter en dep ze goed droog met keukenpapier.
Stap 2
Bestrooi aan beide kanten met zout, peper en bloem. Schud de overtollige bloem eraf.
Stap 3
Verhit de olie en boter in een grote koekenpan op middelhoge stand en bak hierin het vlees 2 minuten per kant.
Stap 4
Neem uit de pan en houd het vlees op een schaal eventueel warm in een matig warme oven.
Stap 5
Voeg de citroenrasp toe aan het bakvet en roer de aanbaksels los.
Stap 6
Blus af met de wijn, voeg de mascarpone toe en laat op middelhoge stand een halve minuut koken.
Stap 7
Schakel de warmtebron uit en roer de pesto erdoor tot een gladde saus.
Stap 8
Giet deze pestosaus over het vlees en serveer direct.