Sandwich steak met paprika en bosui
Ingrediënten
Bereidingswijze Sandwich steak met paprika en bosui
Stap 1
Verwarm de oven op 200°C. Pers de knoflook uit. Schil en rasp de gember.
Stap 2
Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne repen. Knip de tuinkers.
Stap 3
Houd 1 lente-uitje apart en snijd de rest eerst over de lengte en daarna dwars doormidden.
Stap 4
Meng de sojasaus, knoflook en gemberwortel door de olie. Schep de biefstuk, gesneden lente-ui en paprika erdoor en zet apart.
Stap 5
Bak de broodjes in 8 minuten af in de voorverwarmde oven en laat ze iets afkoelen.
Stap 6
Verhit een grote grillpan of grillplaat. Gril eerst de groene paprika in 5-10 minuten op middelhoog vuur beetgaar en leg op een bord.
Stap 7
Gril dan de stukken lente-ui circa 3 minuten en leg bij de paprika. Gril tenslotte de biefstuk in enkele minuten naar wens in 1-2 minuten gaar.
Stap 8
Hak het overgebleven lente-uitje fijn. Snijd de ciabattabroodjes open, besmeer ze met de mayonaise en bestrooi met de tuinkers.
Stap 9
Verdeel de steak, gegrilde lente-ui en paprika erover. Bestrooi met de fijngehakte lente-ui en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten39 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
