Salade van roze groenten
Ingrediënten
Bereidingswijze Salade van roze groenten
Stap 1
Houd de rest van de bietenpuree apart voor het hoofdgerecht van dit roze menu (<a href="https://www.boodschappen.nl/recept/filobakjes-met-kippenragout-en-parmaham/">klik hier voor het recept</a>).
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de broodstengels in de oven in circa 20 minuten gaar en laat afkoelen op een rooster.
Stap 3
Schaaf intussen de overige biet, ui en radijsjes met een mandoline of in een keukenmachine in flinterdunne plakjes. Plet de frambozen en klop de overige ingrediënten voor de dressing erdoor.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper en schep de dressing door de groenten. Leg op elk bord een klein stapeltje roze groenten.
Stap 5
Schep met behulp van 2 lepels quenelles van de hüttenkäse erop. Garneer met basilicumblaadjes en serveer met een broodstengel.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - mandoline
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten22 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd3 g