Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade van geroosterde pompoen met sugarsnaps en pindadressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade van geroosterde pompoen met sugarsnaps en pindadressing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Leg de plakken pompoen op de bakplaat. Klop de olie los met de ketjap en bestrijk de pompoen hiermee. Rooster de pompoen hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin, pas tussendoor op voor het verbranden van de ketjap.
Stap 2
Blancheer intussen de sugarsnaps en taugé 30 seconden in kokend water met zout en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
Stap 3
Meng de taugé, sugarsnaps en lauwwarme pompoen door elkaar in een schaal. Garneer met de cassavechips en seroendeng. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en serveer apart bij de salade.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie340 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten27 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd7 g