Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade van gemarineerde spruitjes met makreel en groene kruiden
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade van gemarineerde spruitjes met makreel en groene kruiden
Stap 1
Snijd de kern uit de spruitjes zodat de blaadjes een beetje uit elkaar vallen. Meng de spruiten en ui in een schaal.
Stap 2
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Schep de dressing door de spruiten. Dek af en laat circa 2 uur rusten in de koelkast.
Stap 4
Verwarm de oven voor op 160ºC.
Stap 5
Dek de makreelfilet af met aluminiumfolie en verwarm circa 10 minuten in de oven.
Stap 6
Schep vlak voor het serveren de kruiden door de salade en breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de makreel in 4 stukken en serveer bij de salade.
Stap 8
Garneer met wat kruiden en een partje citroen.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie505 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten9 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd8 g
