Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade met rabarber en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade met rabarber en geitenkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 2
Rooster de pecannoten in een droge, hete koekenpan. Houd apart.
Stap 3
Meng de rabarber in een ovenschaal met de honing en 1 eetlepel water en bak in de oven in circa 12 minuten zacht. Verdeel de veldsla, venkel en radijsjes over een grote schaal.
Stap 4
Giet het honing-rabarbervocht uit de ovenschaal in een kommetje, voeg de azijn en olijfolie toe en klop tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de rabarber, geitenkaas en pecannoten over de salade en besprenkel met de dressing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie325 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten12 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd7 g