Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade met peer, spekjes en hartige granola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade met peer, spekjes en hartige granola
Stap 1
Snijd de uien en peren in partjes van 1 cm. Schep ze om met 2 el olijfolie.
Stap 2
Verhit de grillpan. Gril de ui en peer 4-5 min. tot ze mooie grillstrepen hebben.
Stap 3
Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de spekreepjes in 5 min. knapperig.
Stap 4
Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Roer de mosterd en balsamicoazijn door de spekjes met het bakvet en breng op smaak met peper.
Stap 5
Verdeel de sla met de gegrilde ui en peer over 4 borden. Besprenkel met de warme spekjesdressing en bestrooi met de granola.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie244 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten15 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd4 g