Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade met geroosterde kip en citrus-chilidressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade met geroosterde kip en citrus-chilidressing
Stap 1
Pers 1 sinaasappel uit en schil de overige 3 sinaasappels dik.
Stap 2
Snijd de geschilde sinaasappels in partjes.
Stap 3
Besprenkel de kipfilet met olie en bestrooi met zout en peper.
Stap 4
Verhit een grillpan en rooster de kip circa 2 minuten per kant.
Stap 5
Kook de peultjes circa 2 minuten.
Stap 6
Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
Stap 7
Meng alle ingrediënten voor de dressing met het sinaasappelsap.
Stap 8
Verdeel de sla over borden of een schaal.
Stap 9
Verdeel de peultjes, bleekselderij, rode ui, sinaasappelpartjes en gegrilde kipfilet erover.
Stap 10
Besprenkel de salade met de citrusdressing.
Stap 11
Lekker met stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten18 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
