Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Salade met chili-limoenkip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Salade met chili-limoenkip
Stap 1
Snijd de chilipeper zonder zaadjes fijn en de bosui diagonaal. Pers de knoflook uit. Maak de dressing door de sojasaus, limoensap, olijfolie en bruine suiker door elkaar te roeren tot de suiker is opgelost. Voeg vervolgens de knoflook en chilipeper erbij en zet apart.
Stap 2
Kook de kip in een pan met water en het kippenbouillonblokje in 10 a 15 minuten gaar. Haal uit het water en laat iets afkoelen. Trek de kip met twee vorken in reepjes uit elkaar.
Stap 3
Doe deze samen met de groenten en dressing in een grote kom en hussel. Verdeel over de borden en maak af met de grof gehakte pinda’s en verse koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten9 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd2 g