Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sajoer boontjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sajoer boontjes
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember.
Stap 2
Verhit de zonnebloemolie in een wok en fruit de ui 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en fruit 5 minuten mee.
Stap 3
Kneus met de platte kant van je mes de stengel citroengras en voeg samen met de sambal, 250 ml water, bouillonblokje en de sperziebonen toe en breng aan de kook.
Stap 4
Laat 8 minuten koken tot de sperziebonen beetgaar zijn. Schep geregeld om. Voeg de santen kokos crème toe en kook nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met rijst en kipsaté.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie225 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten11 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd8 g