Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rupsjes van snoeptomaatjes en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rupsjes van snoeptomaatjes en mozzarella
Stap 1
Laat de bolletjes mozzarella in een zeef uitlekken.
Stap 2
Dep ze goed droog met keukenpapier.
Stap 3
Halveer de helft van de rozijnen.
Stap 4
Maak van een kwart van de tomaten een rupsgezichtje: snijd de tomaten op drie plaatsen in en druk er twee halve rozijntjes als ogen in en gebruik een rozijntje als mond.
Stap 5
Steek aan elk spiesje om en om drie tomaatjes en drie bolletjes mozzarella.
Stap 6
Begin steeds met een tomaatje.
Stap 7
Steek tot slot op de punt van elk spiesje een rupsgezichtje.
Stap 8
Leg de rupsjes op een schaal en leg er een basilicumblaadje bij, zodat het lijkt dat het rupsje het blaadje opeet.