Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roti gevuld met kipkerriesalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roti gevuld met kipkerriesalade
Stap 1
Avond vantevoren: Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verwarm de boter in een kleine koekenpan en bak de kipreepjes al omscheppend rondom lichtbruin. Strooi de kerriepoeder erover en bak nog 2-3 minuten tot de reepjes gaar zijn. Schep de blokjes bakbanaan erdoor en bak ze nog 2 minuten mee.
Stap 2
Schep het kipmengsel in een kom en laat afkoelen. Voeg de fijngeknipte bieslook, yoghurt, mayonaise en wat zout toe en meng alles tot een lekkere salade.
Stap 3
Voor vertrek: Leg de blaadjes sla in het midden op de gran piada en schep de kipsalade erop. Vouw de piada dubbel en steek met cocktailprikkers vast. Leg de roti met kipsalade in de lunchbox en sluit goed af. Snijd de watermeloen in blokjes en doe deze in het kleine bakje.
Aanvullende benodigdheden
- - lunchbox
- - 2 cocktailprikkers
- - afsluitbaar bakje
Voedingswaarden
- Energie760 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten106 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd7 g