Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rosette van kip en gerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rosette van kip en gerookte zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Zet de kiprolletjes rechtop in de ovenschaal en giet de fond en het citroensap erlangs.
Stap 2
Braad de rosettes in de oven in circa 20 minuten gaar. Neem ze uit de jus en leg op voorverwarmde borden.
Stap 3
Bind de jus eventueel met een klontje koude boter. Serveer de rosettes met wortelspaghetti (<a href="https://www.boodschappen.nl/recept/wortelspaghetti-met-knoflookolie/">klik hier voor het recept</a>) en schenk de jus erover.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - keukengaren
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie225 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten1 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd2 g
