Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rosbiefcarpaccio met gegrilde portobello en pecanpesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rosbiefcarpaccio met gegrilde portobello en pecanpesto
Stap 1
Pureer met de staafmixer de basilicum, pecannoten, knoflook en 75 ml olie tot een pesto. Rasp de kaas en schep erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Snijd de portobello's in plakjes van ½ cm. Bestrijk ze aan beide kanten dun met de resterende olie. Verhit de grillpan. Gril de portobello in 1-2 min. per kant lichtbruin en gaar. Leg de portobello-plakjes op een bord. Bestrooi ze met de blaadjes van de takjes tijm en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Leg de rosbief op 4 borden. Verdeel er de portobello over. Garneer met de veldsla, dotjes pesto en naar wens wat extra geraspte Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - grillpan
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie355 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten1 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
