Rosbief à la minute met champignons
Ingrediënten
Bereidingswijze Rosbief à la minute met champignons
Stap 1
Pers de knoflook boven een kommetje uit en roer paprikapoeder, kaneel, sinaasappelrasp, wat zout, versgemalen peper en olijfolie erdoor. Bestrijk de plakken rosbief met dit mengsel en laat ze 10 minuten liggen. Snijd intussen de champignons in plakjes.
Stap 2
Bak de plakken rosbief met 4 tegelijk in een grote hete koekenpan op hoog vuur om en om snel bruin. Leg de plakken rosbief op een warm bord en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Stap 3
Schep de champignons door het bakvet en bak ze op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar. Schenk het sinaasappelsap erbij en laat dit al omscheppend op hoog vuur verdampen. Snijd de peterselie fijn en knip de bieslook fijn. Schep de peterselie en bieslook erdoor en voeg wat zout en peper naar smaak toe.
Stap 4
Serveer op borden elk 2 plakken rosbief en schep de champignons erop. Lekker met gekookte krieltjes en broccoli.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten7 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g