Rookkaascrackers met Franse eiersalade
Ingrediënten
Bereidingswijze Rookkaascrackers met Franse eiersalade
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de plakjes rookkaas op een met bakpapier beklede bakplaat, zonder dat zij elkaar overlappen.
Stap 2
Bak in circa 20 minuten goudbruin en knapperig. Neem de bakplaat uit de oven en laat afkoelen.
Stap 3
Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en hak in stukjes van 0,5 cm. Snijd de dille, bieslook en dragon fijn.
Stap 4
Meng de kruiden met de zure room, mosterd en kappertjes door het ei. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de aspergetips 2 minuten. Giet af en spoel koud onder stromend water.
Stap 6
Maak aan de bovenkant van de radijsje zes snedes met een mes in de vorm van een ster, maar snijd niet helemaal door. Duw de snedes iets uit elkaar zodat een bloemetje ontstaat.
Stap 7
Beleg de crackers met de eiersalade, aspergetips en radijsbloemetjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie283 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten5 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd12 g