Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roodlofsalade met peer en bloemen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roodlofsalade met peer en bloemen
Stap 1
Hak de pecannoten grof. Verhit een koekenpan op laag vuur en rooster de pecannoten 5 minuten.
Stap 2
Halveer intussen de stronken roodlof in de lengte en snijd de harde kern eruit. Snijd in grove repen.
Stap 3
Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
Stap 4
Meng de roodlof met de peer, granaatappelpitjes, rode wijnazijn en extra vierge olijfolie in een mooie saladeschaal. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Garneer de salade met de geroosterde pecannoten en de eetbare bloemen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Koolhydraten16.3 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd2.5 g