Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roodfruitsalade met yoghurt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roodfruitsalade met yoghurt
Stap 1
Pers de sinaasappel.
Stap 2
Snijd de part watermeloen over de breedte in plakken van drie cm dik.
Stap 3
Leg de plakken plat op een plank en snijd de schil eraf.
Stap 4
Snijd de plakken in blokjes.
Stap 5
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
Stap 6
Schep in een schaal de blokjes watermeloen om met aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen en sinaasappelsap voorzichtig door elkaar.
Stap 7
Zet de schaal tot gebruik afgedekt in de koelkast, schep af en toe om.
Stap 8
Verdeel de fruitsalade de volgende morgen over wijde schaaltjes.
Stap 9
Hak de hazelnoten grof.
Stap 10
Schep de Griekse yoghurt erop en garneer met honing en hazelnoten.
Stap 11
Tip; Bereid de fruitsalade het liefst al de avond van tevoren en laat deze in de koelkast een nacht staan.