Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige volkorenpasta met groene groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige volkorenpasta met groene groenten
Stap 1
Kook de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalot en knoflook circa 2 minuten. Blus af met de helft van het citroensap en bak nog 1 minuut.
Stap 2
Verwijder de stugge onderkant van de asperges en snijd ze in stukken. Voeg de asperges, tuinbonen en slagroom toe aan de pan en laat 8 minuten pruttelen. Voeg de helft van de pecorino toe aan de saus en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Roer de pasta door de saus en voeg extra citroensap toe naar smaak. Schep de pasta op borden en bestrooi met de overige pecorino.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie675 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten60 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd15 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)