Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige tagliatelle met zalm en broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige tagliatelle met zalm en broccoli
Stap 1
Breng het water met wat zout aan de kook in een grote pan.
Stap 2
Snijd de broccoli in roosjes en kook deze circa 2 minuten tot ze beetgaar zijn.
Stap 3
Schep ze uit de pan en doe ze in een bak met ijskoud water.
Stap 4
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in dezelfde pan.
Stap 5
Kook intussen in een grote hapjespan de room in tot de helft overblijft.
Stap 6
Dit duurt op hoog vuur zo'n 10 minuten.
Stap 7
Zet het vuur laag, voeg de zalm en broccoli toe.
Stap 8
Hak 2/3 deel van de takjes dille fijn en voeg ook deze toe.
Stap 9
Maak de room stevig op smaak met mosterd, zout en witte peper.
Stap 10
Snijd de ongeschilde appel tot fijne lucifers.
Stap 11
Giet de pasta af en meng met de saus in de hapjespan.
Stap 12
Verdeel de pasta over diepe borden.
Stap 13
Garneer met de appel en overgebleven dille.
