Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige spinazie pasta met amandelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige spinazie pasta met amandelen
Stap 1
Ris de blaadjes van de oregano. Snijd de trostomaten in parten. Hak de amandelen grof.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Stap 3
Pureer intussen de helft van de trostomaten met de ricotta en de helft van de oregano. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de kipfilet in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de spinazie 4 minuten. Voeg de ricottasaus en de rest van de trostomaten toe. Roer de tagliatelle door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de pasta over de borden en leg hier de kipfilet op. Garneer met de amandelen en de rest van de oregano.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie785 kcal
- Eiwit60.6 g
- Koolhydraten63.1 g
- Vet30.4 gWaarvan verzadigd9.5 g