Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige spaghetti met kipgehakt
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige spaghetti met kipgehakt
Stap 1
Pel en snipper de ui en pel en snijd de knoflook fijn. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en snijd de takjes fijn.
Stap 2
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en fruit de ui, knoflook en basilicumtakjes glazig. Voeg het kipgehakt en de Italiaanse kruiden toe en rul het gehakt.
Stap 4
Voeg de gegrilde groenten toe en bak 8 minuten mee. Voeg vervolgens de mascarpone en tomato frito toe en roer goed door.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de spaghetti over de borden en schep daar de romige saus op. Garneer met de basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie877 kcal
- Eiwit39.4 g
- Koolhydraten91 g
- Vet40.6 gWaarvan verzadigd22 g