Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige pasta met spinazie en ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige pasta met spinazie en ham
Stap 1
Kook de penne in een pan met ruim kokend water met wat zout in ruim tien minuten beetgaar.
Stap 2
Verwarm intussen de olijfolie in een wok en fruit de ui zachtjes glazig.
Stap 3
Voeg hand voor hand de spinazie toe en laat al omscheppend slinken.
Stap 4
Laat de spinazie in een vergiet uitlekken.
Stap 5
Giet de penne af en roer de verse roomkaas erdoor.
Stap 6
Schep al roerend de spinazie en ham erdoor en warm.
Stap 7
de pasta nog even goed door.
Stap 8
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Stap 9
Serveer de penne met spinazie en.
Stap 10
ham in diepe borden en strooi er wat geraspte kaas over.
